Al 20 jaar lang maakt Flexa de kleur van het jaar bekend. Dit jaar is het Wild Wonder. Een natuurlijke geeltint dat positiviteit uitstraalt. Een kleur dat jouw dichterbij de natuur laat komen. Het gevoel van thuiskomen in een rustige omgeving. Daarnaast heeft Flexa een prachtige kleurenpallet van Colour Futures 2023 waarbij de Wild Wonder heel goed samen gaat. Lees gouw verder in deze blog.

Kleur van het jaar Wild Wonder 2023

Wild Wonder 2023

Het thema voor 2023 is “de kracht en magie van de natuur”. Een helende specifieke kracht van de natuur op het gebied van mentale gezondheid. ‘Wild’ staat voor het vrije gevoel naar de natuur en ‘Wonder’ staat voor natuurlijke magie die overal om ons heen is. Tegenwoordig staat de natuur hoog in het vaandel. De aarde is de bron van alles en ons troost en inspiratie brengt. De creatief directeur Heleen van Gent van Flexa Colorlab wil met dit verhaal mensen helpen om het wonder van de natuur te vertalen binnenhuis.

Kleur van het jaar Wild Wonder met Grungy Roots

Flexa kleurenpallet Colour Futures 2023

Flexa kleurenpallet van Coulour Futures 2023 speelt Wild Wonder natuurlijk in de hoofdrol. Het verteld het verhaal van bossen en bosgrond. Het pallet bestaat uit berustende kleuren en kleuren die moed geven. Wild Wonder met combinatie van zacht groene tinten en naturellen, werken in een ruimte herstellend en zorgen voor een rustige sfeer in huis. De combinatie die binnen dit kleurenpallet vallen zijn subtiel en zeer comfortabel. Hieronder de kleuren van het pallet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X