Meubels

Opzoek naar iets nieuws voor uw woonkamer, keuken of slaapkamer? Vind het bij Rustic Living. Trendy meubels voor elke woonstijl. Gemaakt van de mooiste materialen en kleuren perfect passend voor jouw interieur.

Een bank moet mooi zijn en stijlvol voor in jouw woonkamer maar comfortabel in een strakke stijl of juist rond. Of het nu gaat om een 2 sits, 3 sits of een grote hoekbank. Je vindt ze onder categorie banken.

Dit geld natuurlijk ook voor de eetkamer. Maak een eenheid met een dezelfde stof of kleur naar de eetkamerstoel. Eetkamerstoelen die perfect matchen met de bank in de woonkamer. In leuke stoffen en kleuren met een strakke of juist ronde vormen. Met arm of zonder arm je vindt ze categorie stoelen.

Kastruimte is erg handig om spullen in op te bergen. Maar moet ook passen in het interieur. Of het nou gaat om kasten van hout of metaal, vitrinekasten, buffetkasten, bibliotheekkasten of dressoirs. Je vindt ze allemaal onder categorie kasten.

Bij de bank hoort een bijpassende tafel en dit geld natuurlijk ook voor de eetkamerstoelen. Gemaakt van hout, metaal of ga voor chique marmer. Voor elk interieur en elke stijl vindt je de juiste tafel in categorie tafels.

Maak het interieur bijzonder met ronde vormen in huis. Speciaal geselecteerd

Nieuwste producten in de shop

X