Heart Wood

AkzoNobel onthulde 12 september 2017 de kleur van het jaar 2018 ‘Heart Wood’ na veel deskundige onderzoeken naar trends, inzichten en consumenten gedrag. Heart Wood staat voor hart hout. We houden steeds meer van natuurlijke kwaliteiten zoals hout en leer en we houden steeds meer van warmte en een welkom thuis wat deze vergrijsde rose uitstraalt. Kort gezegd veiligheid en geborgenheid.

We zien al veel natuurlijke kleuren terug in onze interieur omdat het rust geeft en een natuurlijke sfeer in huis. Dit vind ook AkzoNobel. Heart wood moet dit zeker gaan benadrukken in 2018. Een kalmerende en serene kleur uit de natuur. Deze kleur kan je goed combineren met andere kleuren zoals aardse tinten en wat we al veel in huizen zien groen. Het is een flexibele kleur die verandert van kleur en toon als je hem met andere kleuren combineert.

Verschillende palettes gecreëerd door AkzoNobel

AkzoNobel heeft 3 verschillende kleur palets gecreëerd waarbij Heart Wood steeds weer in terug zou komen en in verschillende onderdelen willen benadrukken.

Het Comfortabele huis; Dit palet beschikt over warme aardtonen die klei samenvoegen en roze tonen bloeien om de geest en om de zintuigen te kalmeren en het geluid uit te schakelen.

Het uitnodigende huis; Een huispalet die jou de comfort en op gemak brengt na het drukke dagelijkse leven. Koele tinten als blauw bevorderen een duidelijke benadering van het leven. En daarbij een neutrale en frisse groen een noodzaak tot verbinding brengt met de buitenwereld om te ondersteunen. Hierbij word zachtere pastelkleuren verbeterd door kolen en inktblauw.

Het speelse huis; een palet dat gecreëerd word om je zintuigen de te laten inspireren en te stimuleren. Geelgroen, groen en goud stimuleren hierbij een creatieve benadering van het leven. Deze kleuren geven je een gevoel van plezier en energie.

Waar te bestellen

Akzonobel en Flexa zijn natuurlijk de combinatie samen en flexa heeft deze kleur ook al in het assortiment. Je kan deze kleur al bestellen op flexa.nl. en bekijk ook hun inspiratie op hun site.

Lekker shoppen op onze site met deze mooie kleur Heart Wood.

 

Clubzetel Melissa 1 pers. Oud Roze
Clubzetel Melissa Oud Roze

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X