Brave Ground is de nieuwe kleur voor 2021. Een perfecte kleur want hij is te combineren met heel veel kleuren. Of je nou houd van donkere kleuren of juist licht. Brave Ground is een kleur dat rust creëert en warmte waar we allemaal naar verlangen in deze gekke corona tijd.

Brave Ground en Flexa’s nieuwe kleurenpallet

Grond, klei en steen is de samenstelling van aarde en zo is Flexa bij de kleur Brave Ground gekomen. Brave Ground is daarom ook een aardse tint wat heel makkelijk te combineren is met andere kleuren. Het is ook een rustige kleur wat helemaal past bij het plaatje van nu. Voor de thuiswerkers is het een rustige kleur voor het oog en past goed bij de nieuwe woontrends van nu.

Grond, klei en steen is de samenstelling van aarde

‘zo is flexa bij de kleur van het jaar brave ground gekomen’

Brave Ground is natuurlijk niet de enige kleur die nieuw is bij Flexa. Elk jaar nemen zij een nieuw kleurpallet wat weer past in het jaar 2021. Het kleurenpallet van 2021 zijn ook rustige aardse tinten met iets meer rood toegevoegd.

Groen loopt langzaam uit en blauw neemt dit over. Blauw is van de zee en de lucht. We brengen buiten naar binnen. We willen wat anders dan alleen maar groen. Blauw creëert met Brave Ground een fijne combinatie.

Deze foto’s zijn bij mij thuis gemaakt. Ik ben gek op kleur en zeker ook op donkere kleuren. Bij foto 1 heb ik in de woonkamer Royal Blue gebruikt deze kleur is heel donker blauw s’ avonds lijkt hij bijna zwart. Daarnaast heb ik Daring Sienna gebruikt in de keuken op alleen de schouw. Toen ik deze kleur in de verfpot zag dacht ik jeeej chocola! haha Het is een warme kleur en perfect voor dit seizoen. Zo ben ik gek op goud en marmer. Het doet heel lux aan en goud is goed te combineren met alle kleuren om ons heen.

Vragen over kleur? Of kom je er niet uit wat het beste bij jou past of zijn er andere vragen? Neem gerust contact met ons op. Info@rusticliving.nl of vul hieronder het contactformulier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X