In deze rare coronatijd zoeken we eerder de gezelligheid op in ons huis. Ik zag al veel huizen die verlicht waren buiten het huis en de kerstboom van de buren die staat al te schijnen voor het raam. Deze kerst gaan we het dan ook even anders doen met veel warme kleuren en blinkende kerstballen. Maak daarom kennis met de prachtige collecties van J-line.

Les Années Folles – J-line collection

Deze prachtige Franse woorden bekent “de wilde jaren ’20”. In deze jaren werden er fameuze feesten geven en waar alles rijkelijk vloei. Denk maar aan de talrijke buffetten en feestjes die toen georganiseerd werden. Fantastisch gedecoreerde tafels, bezet met gouden details en een oneindigheid aan servies en bloemen. Het zit hem in de details; magnifieke glazen kandelaars, gouden spiegels als plateaus en niet te vergeten de fameuze pluimen. Let’s party like Gatsby! You are invited…

Moroccan Mood – J-line collection

Beleef de magie van Marokko! Treed binnen in een wondere wereld van Oosterse sferen en romantische taferelen. De J-line’s “Moroccan Mood” collectie brengt je direct in de juiste stemming. Creëer een oord van relaxatie en schoonheid gewoon bij je thuis. Gebruik al je zintuigen en geniet van de bloemige noten van geurstokjes, kaarsen,… De verschillende patronen op kussens, lantaarns en theelichthouders zorgen voor de ultieme inspiratie. Take care of your mind as well as your interior.

Imperial Plum – J-line Collection

Baroque ’n roll your world met J-line. Dit seizoen beleef je de barokke stijl op een heel eigentijdse & moderne manier! Minimalistisch en verfijnd. Stap uit je comfortzone en creëer een originele blend in je interieur. Dompel je onder in een zee van bloemen en laat een royaal kleurenpalet op je afkomen. Durf en ga voor de intense groene emerald kleur in combinatie met de mystieke aubergine. No excuses. No Worries. No regrets. No fear; Go all in!

Christmas Carols – J-line Collection

De “Christmas Carols” collectie van J-line zal je zeker toejuichen! Het gevoel van Kerst beleef je vanaf nu het ganse jaar door heel intens. Klassiek rood speelt hierin de hoofdrol. Maar vergis je niet, want een verfrissend zwart-wit vichy patroon op kussens en plaids stelen eveneens de show in dit magnifieke kerstverhaal. Verpak je cadeautjes in de mooiste dozen. Verstop ze in kerstsokken en zakjes met leuke quotes. It’s beginning to look a lot like Christmas…

Fluffy Fall – J-line Collection

Knapperige lucht, mooie bladeren, truien en laarzen. We houden van de Herfst! Onze nieuwste ‘Fluffy Fall’ collectie draait om de typische herfstkenmerken: herten, eekhoorns, paddenstoelen, vallende bladeren, warme dekens, hete thee en kaarsen. Na een lange herfstwandeling in het bos kan je jouw laarzen uitdoen en je nestelen op de bank, met zachte kussens om in te verdwijnen. Blijf gezellig!…

Cherry Berry – J-line Collection

Altijd al gedroomd van een minimalistisch en instagramwaardig interieur? Met J-line’s “Cherry Berry” collectie realiseer je zeker jouw droomhuis. Maar dan één met als kers op de taart een thuis volledig in het warme bordeauxrode kleurenpalet! Ga voor colour blocking en combineer die intense wijnkleur met een palet aan nude kleuren. Be the Cherry on top of your day! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X