De kersttrend voor dit jaar mag het allemaal wel een beetje gekker en genieten van spulletjes waar we blij van worden. Namelijk wilde dieren in zowel print als in onze accessoires en meubels. Bijvoorbeeld een tafellamp in een vorm van een aap en een salontafel in een vorm van een tijger. De kleuren pallet voor de kerst is goud, aardetinten en blauw helemaal het einde. Maar we beginnen buiten want langs de straten mag het allemaal wel een stuk sfeervoller dan het nu is. Lees gauw verder…

De buitenaankleding voor de kerst 2021

Steeds meer huizen worden verlicht met de kerst en dat heeft zeker een reden. Hoe leuk is het om na je werk door de straten heen te rijden met prachtig verlichte huizen met allemaal kleine lampjes, hertjes en de mooiste creaties te zien. Hier worden we toch heel vrolijk van. Een kerstboom kopen we niet meer alleen voor binnen maar ook voor buiten en deze hoe niet alleen aangekleed te worden met een enkel lampje maar hierin mag ook zeker kerstballen en slingers. Wist je dat de meeste kerstballen van plastic zijn? 😉

En wat dachten we van een kerstdiner buiten onder de overkapping? Maak het sfeervol en gezellig met extra dekentjes, een vuurkorf en kerstverlichting. Leuke kersttakken gevuld met sneeuw en mooie kerststukken voor op tafel. En vergeet niet de Glühwein! Krijg er nu al zin in.

Kersttrends voor binnen – kleurenpallet

Koper, blauw, oker en goud gaan heel goed samen en geeft extra spanning aan het interieur. Het zijn warme kleuren en zeker zeer stijlvol in Hollandse glorie. Deze kleuren kunnen gevuld worden als kerstballen in de boom maar ook in accessoires als kussens en plaids. Leuke kadelaren in het goud met koperkleurige kaarsen en fluwelen kerstbomen in het oker. Blauwe vazen met enkel een dennentak en jou sfeervolle kerst kan beginnen.

Kersttrend voor binnen – Wild en touch of glamour

Dierenprints, accessoires in vorm van een dier en verlichting als een hangende aap is al een tijd een trend voor dit jaar. Ik snap ook wel waarom want het geeft net dat beetje extra. In de touch of glamour bedoelen we natuurlijk ook glitter en fluwelen stoffen. Glitter accessoires en in de boom met leuke plaid en kussens op de bank gemaakt van fluweel. Het kan niet gek genoeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X