Girl power! Een te gekke meiden kamer dat is wat 10ers willen. En dan hebben we het natuurlijk over de kleur roze. Roze met iets wat luxe uitstraalt dus mengen we dit als extra goud. Niet op de muur maar in accessoires. Zoals tijdschriften box een leuk kussentje gewoon te gek en natuurlijk ontzettend stoer. En met de nieuwe collectie van J-line op onze webshop rusticliving.nl maakt het helemaal fantastisch. Lees snel verder hoe we deze stoere meiden kamer gaan aankleden.

Kleuren voor de muur

Kleuren zijn meiden gek op en zeker de kleur roze mag hierin niet in missen. Neem als basis gewoon wit en neem 1 of 2 muren die de kleur roze moet worden. Neem daarvoor bijvoorbeeld een bekende kleur van Flexa zacht roze. Of neem een kleur die een tikkeltje oranje heeft net als B6.18.69 van Sikkens.

Meubels

De girlsroom moet natuurlijk wel functioneel zijn maar ook stoer. Tieners moeten elke dag naar school en moeten veel leren van school. En daarom moeten meubels functioneel zijn. Neem bijvoorbeeld een prachtige bureau van J-line. Gemaakt van een glazen tafelblad en een aluminium glimmend gouden bokjes eronder. De stoel moet natuurlijk goed en comfortabel zijn en daarom hebben bedachten wij een roze kuipzetel met goud en zwarte pootjes.

Vergeet hierin ook niet de opbergruimte want tieners worden heel graag verwend met veel spulletjes. Maar voor elk prulletje hoort natuurlijk een mooie opbergkist die je leuk kan opbergen in bijvoorbeeld een open kast.

Accessoires

Leuke potjes met leuke pluimen een leuke blinkend gouden lamp en heel veel kussens. Het kan niet gek genoeg. Maar een kussentje moet natuurlijk wel lekker fluffy zijn en net anders dan dat iedereen heeft. J-line heeft hiervoor als accessoire een prachtige stoffen giraffe en struisvogel met bloemetjes print. Heel gek maar vind hem fantastisch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X