De zomerzon komt in de achtertuin deze zomer

Gelukkig schijnt de zon al volop in deze nare tijd en we zijn ons al aan het voorbereiden om vakantie te vieren thuis in eigen tuin. De tuinen hebben er nog nooit zo mooi bijgelegen dan dit jaar. Maar het is ook heerlijk en ontspannen buiten in de frisse lucht. De zon brengt vitaminen mee wat we allemaal nodig hebben. Maar ook in huis is het fijn om lekker tot rust te komen en echt het gevoel te geven van vakantie.


Parasol cocabladeren bruin xl
Een parasol met kokos bladeren word wel de trend voor deze zomer.

hangstoel cosy staal wit
Lekker lui dat wel maar dat mag in deze hangstoel

flamingo roest metaal buiten staand small
Ook flamingo’s zijn niet te missen in jou vakantie tuin.
Overkapping voor elk budget

Zo die staat! Of toch niet? Niet iedereen heeft het geld om een mooie grote overkapping van Douglas hout neer te zetten. Maar dat hoeft ook niet je kan als snel jou favoriete te hoekje creëren door enkel 3 palen in de grond te zetten. Hiervoor heb je nog wel een groot doek nodig die aan elke hoek van een paal word vast gemaakt. Palmbomen en varens een favoriete stoel en een tafel en klaar is jou overkapping. Oh ja vergeet natuurlijk niet een lichtsnoer sierlijk op te hangen voor de avond uurtjes.

Overkapping gemaakt van riet en bamboe
Overkapping gemaakt van riet en bamboe
Overkapping gemaakt van bamboe en katoen kleed
Overkapping gemaakt van bamboe en katoen kleed
Overkapping gemaakt van aluminium met glazen puien
Overkapping gemaakt van aluminium met glazen puien
overkapping met bamboe kleden
overkapping met bamboe kleden
Planten

In 2020 beginnen planten steeds meer de overhand te nemen. Hoe meer hoe beter. Van planten en bloemetjes word ik altijd vrolijk en zeker als ze allemaal vol in bloei staan buiten. De populairste planten voor dit jaar zijn voor de groen soorten bijvoorbeeld bamboe, palm en varens. En om daar kleur aan toe te voegen de heerlijk geurende lavendel, de roos in verschillende kleuren en hortensia.

palmboom 2020

Palmboom

De palmboom is niet meer weg te denken uit ons vakantie tuin. De palmboom geeft toch een gevoel van vakantie. Blauwe lucht, strand en natuurlijk de branden zon. De palmboom is mooi in een pot maar zet hem ook gerust in de vast grond. Denk er wel om om hem af te dekken in de wintermaand.

Pluim hortensia met heidegras

Pluim hortensia

De pluimhortensia is wel 1 van de mooiste struiken. Een volle bos met prachtige pluim bloemen. De pluimhortensia groeit van juli tot september dus volop in de zomer genieten van deze prachtige plant.

Verlichting

Als het donker word dan blijven we nog even zitten want de tuinverlichting gaat zo aan! Verlicht je pad richting de overkapping of verlicht jou favoriete struik of boom met een spot. En het leuke is ook als je ervoor kiest om in een tuin spot slimme verlichting erin te doen kan je het ook op de juiste sfeer neer zetten. Maar niks makkelijks is natuurlijk verlichting op zonne-energie. Deze lampen zijn zeer praktisch en milieu vriendelijk. Bekijk ons assortiment verlichting in onze webshop!


Led solar lichtsnoer
Een lichtsnoer is niet meer weg te denken in onze tuin. Je kan er een hoop leuke dingen mee doen zoals boven de tafel hangen.
doe het zelf boven je eettafel
Een creatief idee is om met verschillenden lampen 1 te maken. En met de trap erboven creëer je zeker iets unieks.
buitenverlichting lampionnen
Lamppionnen waren al de trend van vorig jaar maar nog steeds brengen ze extra sfeer in de tuin.
tuin idee pad verlichting
Er zijn zoveel soorten en maten verlichting om het de tuin sfeervol te maken in onze tuin.
Tuinmeubelen

Elke stijl heeft zijn eigen mooie tuinmeubel nodig. Neem bijvoorbeeld Ibiza stijl meubelen gemaakt van bamboe. Ze zijn zeer stevig en weer bestendig. Ook geeft bamboe meubelen echt het gevoel van vakantie. Wat helemaal van deze tijd is vintage. En het mooie hiervan is dat er geen meubel verkeerd staat of dat een meubel gaat roesten want dat is juist mooi! Ook heb je veel vintage meubelen die besteld zijn voor alle weersomstandigheden maar ja roest is toch in? Je creëert hier een hele stoere look mee.

Fijne thuis vakantie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X