Woontrend Hotel Chic bestaat al een tijdje en is niet weg te denken uit de interieurwereld. Hotel Chic geeft een gevoel van dat ene hotel waar je vorig jaar nog was. Lekker wegdromen in die ene Fauteuil met aaibare materialen. Sfeervolle vazen gevuld met prachtige bloemen, luxe materialen, mooie verlichtingen en eyecatchers aan de wand. In deze woonblog bespreken we de nieuwe interieurtrends en materialen voor 2022.

Rust en ruimtelijk met taupe kleuren met zwart

Moodboard hotel Chique – Taupe kleuren met zwart

De bovenstaande moodboard verklapt eigenlijk alles op het gebied van nieuwe materialen. De meest opvallende is het behang. Niet zomaar vliesbehang maar Textielbehang. Textielbehang is al eeuwen oud en het begon allemaal met verschillende patronen. Tegenwoordig is er een ruime keuze aan textielbehang bijvoorbeeld jute, linnen, fluweel en leer. Het geeft een luxe uitstraling en het is zeker aaibaar. Behang 1 muurtje en combineer het met de andere kleuren. Het voegt zeker meer warme toe aan het interieur.

Niet alleen boven de eetkamertafel wil je mooie luxe vervelichting maar ook boven de salontafel. En met smoke glas geeft het een mooie uitstraling. Deze 3 hanglampen zijn los verkrijgbaar in onze winkel.

Dan nog een opvallende nieuwe stof is Bouclé ook wel bekend als teddystof. Bouclé ontstaat door 2 gesponnen draden waarbij 1 minder op stapping staat. Hierdoor ontstaan de lusjes op de stof. Eerst wordt veel gebruikt om tapijten te maken omdat het een zeer stevige stof is. Nu zie je het steeds meer terug in meubels zoals deze 2 persoonsbank hier boven. Meubels in Bouclé stof is in steeds meer kleuren verkrijgbaar zoals crÚme, groen en roze.

Lijntekeningen van een gezicht aan de muur is ook 1 van de mooie dingen in deze moodboard. Dit kan ook heel goed jou eigen tekening zijn van bijvoorbeeld jou kinderen of huisdieren. Zo geef je het interieur een persoonlijke Touch op een zeer mooie manier.

De 3 salontafels zien er heel gewoon uit maar natuurlijk is het bijzonder. De tafels hebben namelijk een grof structuur door een zandkorrel door de verf heen. Het mooie van deze manier van spuiten is dat er schaduwen ontstaan in de tafels. De ijzeren tafels zijn strak van model en perfect bijpassend bij de rest van het geheel.

creëer eenheid door gebruik te maken van een tapijt. Dit prachtige ronde tapijt is laagpolig viscose stof met een marmer print. Marmer is ook niet te missen in een interieur als Hotel Chic.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X