Combineren met verschillende woonstijlen is helemaal van nu. Het hoeft allemaal niet allemaal op 1 lijn te liggen. Met deze woontrend is alles in goede balans. Een neutrale basis van een Scandinavische stijl met de zware materialen van industrieel. Dit is een spannende combinatie van stoere materialen en lichte kleuren.

Kleuren pallet

De basis in een industrieel en Scandinavisch interieur is wit. Wel word daaraan misschien een mooie foto behang, een grote poster of een lichte kleur aan toegevoegd om het wit te breken. Misschien een leuke tip om de nieuwe kleur Tranquil Dawn van Flexa eraan toe te voegen. Dit is een blauw groene kleur. Of misschien een aardse warme tint wat net iets meer warmte brengt in de ruimte.

Materialen

Bij een industrieel en Scandinavisch interieur is het belangrijk om alles goed in balans te brengen. Gebruik bijvoorbeeld een robuust houten tafel met wit of een lichte kleur stoeltjes. De stoelen kunnen van draadijzer zijn of van hout of juist gecombineerd. Een metalen zwarte bijzettafel met een hoog polig wit tapijt. Gebruik ook zachte materialen als katoen en fluweel. Houd de materialen luchtig en je hebt het interieur perfect in balans.

Op deze foto zie je alle materialen in goede balans. Metaal, katoen en riet wat net iets warmte toevoegt.

Grafische prints

Door gebruik van grafische prints laat je de Scandinavische invloeden terugkomen in het interieur. Dit kan je doen door behulp van posters of simpele vormgeven door strakke lijnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X