Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan! Nog een paar weekjes en dan is het alweer zover. Pepernoten en al het snoepgoed liggen alweer weken in de schappen maar wat doen we met ons interieur voor toch een sinterklaas gevoel? In deze blog geef ik een paar leuke tips wat ook leuk is om met de kinderen te doen.

DIY

Er is niks leukers om lekker bij het koude herfst weer bij de kachel te zitten knutselen. Eerst een leuke boswandeling maken om wat mooie takjes en kastanjes op te halen. Hiermee kan je leuke dingen doen als een tak in een mooie vaas en de kastanjes maak je een touw omheen die je aan de takken kan hangen. Als finish hang er wat snoepgoed in met leuke kleurtjes.

pepernotenkrans; wat heb je nodig: een piepschuimkrans, lijm, touw, insteekpennen, flinke zak pepernoten (je moet natuurlijk ook aan jezelf denken;) ) en wat leuke sinterklaashangers. Maken: plak de krans helemaal vol met pepernoten tot je geen piepschuim meer ziet. Gebruik het touw om de krans op te kunnen hangen. Gebruik de pennen om de accessoires in te steken en je hebt een mooie sinterklaas krans.

Een stad met melkpakken; Eigenlijk heel simpel maar toch zo leuk! Verzamel een paar melkpakken ( vergeet ze niet schoon te maken) en verf ze zwart. Knip een paar ramen erin en een deur. Dit kan met de schaar of uitsnijden met een mes. Vergeet niet de schoorsteen. Daarna een lampen string erin en je heb een prachtige stad op je vensterbank of schouw. Dit kan natuurlijk ook blijven staan voor de kerst.

Stad met melkpakken

Interieur vol leuke teksten

Niet te missen zijn de leuke tekst slingers die voor sinterklaas te koop zijn. Of de tekst borden met een liedje van sinterklaas. of raamstickers met leuke figuren en teksten. Hieronder een paar leuke voorbeelden:

Sinterklaas cadeau’s shoppen op rusticliving.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X