vrolijk, speels, kleurrijk, maar ook warm, rond en sfeervol. We zien een hoop voorbij komen in de nieuwe interieurtrends. Neem bijvoorbeeld kobalt blauw met oranje, lila met zand of oud roze met bruin. Het maakt het interieur spannend maar geeft ook zeker vrolijk warm gevoel.

Woontrend vibrant colors

Gedurfde en levendige kleuren zoals fel oranje, levendig groen en levendig blauw zullen een belangrijke rol spelen in het jaar 2024. Deze kleuren zijn bedoeld om frisheid en vitaliteit in huis te brengen.

Woontrend natural homes

Breng rust en liefde in jouw huis met lila en beige tinten. Maak het compleet met onbewerkt licht hout en met een fleugje organische vormen. Het stimuleert je creativiteit, kalmeert en geeft je een gevoel van vrijheid. Dit is daarom een passende kleur in deze trend, maar ook voor in de werkkamer of slaapkamer. Ook kun je de kleur paars goed combineren met de populaire basiskleuren wit, grijs en beige.

kleurentrends 2024 rusticliving.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X