Woontrend 2018 Landelijk en industrieel

Bij het woordje landelijk denken we vaak aan oude spullen, hout en veel licht. En aan industrieel denken aan grote metalen meubelen, stoer en donkere kleuren. En deze dingen gecombineerd is toch wel een perfecte match. In 2018 gaan we voor rust en sfeervol in ons interieur en dat is wat een landelijke stijl overbrengt. In een industrieel interieur zien we vaak koele materialen zoals metaal en leer en vaak donkere kleuren. In mijn volgende woonblog lees je alles om je woning om te toveren tot deze trend.

Verandering

In 2017 hebben we ons interieur al meer veranderd naar wat donkere materialen en kleuren. Ons interieur moet sfeervol zijn en een welkom thuis vanaf je werk. Dat is ook wat we in 2018 weer willen zien. En deze woontrend is zeker hiervoor geschikt. Verander het liefelijke wit en roze in het stoere groen en zwart met leren accessoires.  Hierbij wel de slijtage look van hout en de oude kannetjes behouden met prachtige gedroogde bloemen.

Materialen

Bij een landelijk en industrieel interieur gebruik je zware materialen zoals hout en metaal. Mooie open kasten van metaal met hierin leuke bloempotjes van karton met plantjes en leuke foto lijstjes van hout met jou dierbaren erin. Grote leren bank met leuke kussens van fluweel, wol en breiwerk. Een vachtje in de stoel met een leuke kussen en een mooie plaid voor de koude avonden. Geen 1 grote tafel maar leuke verschillende bijzettafeltjes met leuke accessoires. Dit zijn een paar voorbeelden van een landelijk industrieel interieur. Als het maar warmte uitstraalt en rust maar toch wel heel stoer.

Kleur

Akzonobel heeft Heart Wood uitgeroepen als kleur van de 2018 en dat past zeker bij een landelijk industrieel interieur. Dit is een aardse zachte vergrijsde roze tint die goed als basis op de muur kan gebruiken in combinatie met wit of zacht groen. Deze kleur is bijna overal wel mee te combineren.

In een interieur als deze gebruik je niet te veel kleur maar meer alleen een basis die uitgewerkt word naar natuurtinten. Dit zijn koele tinten als leger groen of blauw, cognac en grijs. Hierbij houd je rust in je interieur en dat is toch wat we willen.

Shoppen met bij Rusticliving.nl

J-line heeft een nieuwe collectie meubelen gericht op een landelijk en industrieel interieur. Hun collectie lijn ‘Earth & Nature’ straalt rust uit en een stoer landelijk gevoel. De basis hiervan is de natuur met natuurlijk hout en zwart smeedwerk. Mooie rustieke tafel, stoelen, kasten en rekken vormen hierbij een harmonieus geheel. Met een prachtige kleuren combinatie van kaki groen en camel maakt het interieur bijzonder mooi.

Helemaal weg van deze woontrend? Shop dan snel bij rusticliving.nl!

Poef rond Leer
Poef rond Leer
poef canvas
poef canvas
Wandlamp roest Led op Batterijen
Wandlamp roest Led op Batterijen
Tafellamp roest
Tafellamp roest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X