Verlang jij ook weer terug naar die luxe hotel van afgelopen vakantie. Waar alles z’n chique uitstraling heeft en alles zo perfect lijkt? Het is natuurlijk een idee om je huis er ook zo eruit te laten zien. Hotel chique is 1 van de opkomende stijlen met de mooiste materialen en een luxe uitstraling. Maar hoe pakken we dit aan. In deze woonblog helpen wij je op weg naar de hotel kamer bij jou in huis met de laatste trends en kleuren.

Het hotel

Je kan natuurlijk jou favoriete hotel in je gedachten nemen of nog even inspiratie doen in verschillende hotels waar je afgelopen zomer heerlijk tot rust bent gekomen. Maar we kunnen er ook over dromen, de warme binnenkomst met prachtige grote kroonluchters met prachtige luxe stoelen gemaakt van de mooiste materialen. Goud, zwart, zilver. Perfect gedekte tafels. Prachtige schilderijen met mooi behang. Ook kan je heel goed veel inspiratie opdoen op internet.

Luxe kleuren en materialen.

Kleuren in deze stijl kan heel verschillend zijn. Maar het moet warm en rustig doen overkomen. Gebruik daarom warme kleuren als bijvoorbeeld donkerbruin of donkerblauw of donkergroen. Als je wat van meer lichtere tinten hout gebruik dan bijvoorbeeld terracotta kleuren. Aardse tinten geven rust. Voor de vloer kan je natuurlijk een mooie glimmend marmeren vloer gebruiken of een gietvloer. Maar een houten vloer in een goed hoogglans effect kan heel goed in bij de mat geverfde muren.

Accessoires en meubelen

Leer, fluweel en heel veel gouden accenten geeft zeker een luxe uitstraling. Fluweel is wel 1 van de favorieten van de afgelopen 2 jaar en is zeker ook voor volgend jaar de favoriet in ons huis. Fluweel straalt luxe uit en heeft altijd een diepe kleur. Fluwelen gordijnen of een mooie clubstoel of bank. Maar ook leer geeft een rijkheid aan materialen. En deze 2 zijn goed te combineren in deze woonstijl.

Gebruik goud met mate bijvoorbeeld in de meubels of accessoires voor de kers op de taart. Bij Rustic Living vind mooie meubelen en accessoires in deze kleur. Goud is ook voor het komend jaar de trend. Ook niet te vergeten om jou favoriete schilderij op te hangen in een mooie klassieke lijst. Deze lijst kan bruin goud zijn maar je kan het ook mee schilderen in de kleur van de muur. Zo creëer je meer rust in de ruimte.

Laat je nog meer inspireren in onze webshop en deel jou hotel chique kamer met ons!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X