Landelijk en industrieel wonen trend herfst winter 2019 2020

De mix van landelijke en industriële stijl is wel mijn favoriet. Maar merk ook bij mij in huis dat ver de afgelopen tijd veel veranderd in de stijl qua kleuren en stijl. De okergele muur veranderd naar bruinachtig kleuren en het interieur word steeds meer omgezet naar wat meer grove materialen die gemixt worden met grove houtsoorten. In mijn nieuwe woonblog zet ik alles voor je op een rij voor het komend seizoen.

Warme kleuren maar toch stoer

In een landelijk en industrieel interieur zien we graag de vergrijsde tinten die koel en rustig overkomen. Maar ook houden we van warmte. De veranderingen in de afgelopen jaren zien we het gaan van grijs groen naar bruin oranje en donker blauw. Deze twee kleuren zijn heel mooi te combineren en geven warmte en een stoer uiterlijk.

Woonaccessoires en meubelen

Voor dit seizoen zoeken we graag naar dennenappels en mooie takjes om onze prachtige schalen te vullen. Een prachtige bonte kleed en overspoeld met warme kussens op een prachtige leren bank bij de open haard. Heerlijk genieten met de hele familie. Maar ook in ons interieur mag het wel wat spannender door te combineren met verschillende hout soorten. En een enkel koper kleurige accessoire en een oranje kleurig takje in een donker blauw bloempotje maakt het helemaal af.

Landelijk en industrieel en planten

In deze woonstijl zijn we gek op de natuur. Dit nemen graag mee in huis dus daar hoort ook planten bij. Erg populair op dit moment is de olijfboom. De olijfboom heeft een stoer uiterlijk door zijn groen grijze kleur bladeren en stam. Maar ook de Monstera blijft net als in 2018 in ons midden. De Monstera heeft een prachtig blad wat ook veel terug is te zien in schilderijen en accessoires.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X