Luchtig en licht die open en goed is voor de geest. Dit zijn de woorden van Flexa waarom Bright Skies is gekozen. Een tint die positieve effecten heeft van de natuur en Bright Skies in huis haalt. Blaas een nieuw leven in elke woonruimte met deze licht blauwe kleur. Niet alleen Bright Skies is een nieuwe kleur van Flexa maar hiernaast zijn nog een aantal nieuwe kleuren die niet te missen zijn in jou interieur. Lees het allemaal in onze nieuwe woonblog, veel leesplezier!

Bright Skies – te combineren met vele natuurlijke materialen en tinten

Bright Skies

Hoe deze kleur ontstaat hangt altijd af van het afgelopen jaar en daarvan de ontwikkelingen waar mensen zich in thuis voelen. Bij Flexa zijn er een panel met internationale designexperts mee bezig. Hierin bekijken ze gezamenlijk naar de sfeer van het moment en de levensbehoefte van dit moment.

Bright Skies – Levendig en Optimistisch

Het woord van de Flexa Experts: “De afgelopen 18 maanden is ons leven op zijn kop gezet, maar we hebben ook tijd gehad om na te denken over de manier waarop we leven en wat nou echt belangrijk voor ons is. Bij onze trendvoorspelling hebben we het gehad over hoe de rol van ons huis veranderd is, hoe belangrijk natuur is in onze levens, hoe creativiteit en kunst ons tijdens de lockdown comfort en inspiratie heeft gebracht en over hoe belangrijk het is om nieuwe ideeën en meningen te omarmen voor een betere wereld.”

Een vleugje frisse lucht en tot de tint zelf is het samengevat in onze ruimtes verlangen in 2022. Bright Skies een levendige en optimistische kleur die goed is voor geest. Het huis wordt levendiger en maakt het huis opener.

Bright Skies combineren met nieuwe kleuren van Flexa

De nieuwe kleuren pallet van Bright Skies vind je hieronder. De kleuren geven positive indruk voor de woonkamer met natuurlijk en aardse tinten. Het geeft meer warmte aan de kleur van het jaar Bright Skies.

  • Violet Vibe
  • Blissful Blue
  • Lady Lavender
  • Sweet Sunset
  • Positive Blush
  • Sandy Steps
  • Poetic Pink
  • Taupe Twist
  • Fine Cream
  • Bright Skies 2022

Shop de bijpassen de items in onze webshop:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X