Zeker een blijvertje woontrend Balanced Biotope! Hierin zijn de belangrijkste kenmerken; Stoer, industrieel, praktisch en zeker duurzaam. Hergebruikte materialen en bloemen en planten met frisse kleuren. Ambachtelijke uitstraling en met de handgemaakt van gerecyclede materialen. Het is allemaal mogelijk in Balanced Biotope. Lees gauw verder in deze nieuwe woontrend.

Kleuren pallet Balanced Biotope

Kleur in Balanced Biotope

De kleuren in deze woontrend bestaat uit voornamelijk uit aardetinten, blauwtinten met groengeel tinten. Naturellen bestaan voornamelijk uit bruintinten tot terracotta. Denk bij de bruintinten bijvoorbeeld aan Brave Ground. Dit is de kleur 2021 van Flexa met Daring Sienna dit is een terracotta kleur. Bij blauw tinten denken we niet alleen maar aan blauw mooi ook paars gaan we steeds meer toevoegen aan interieur. Dit in combinatie met roze is natuurlijk fantastisch. Hiernaast is ook groen nog steeds niet uit ons hoofd te denken. Voeg hierbij oker geel aan toe in accessoires voor een spannende creatie en een perfect balans.

Interieur accessoires en meubels in Balanced Biotope

Duurzaamheid voorop dus te denken aan gerecyclede materialen en duurzame grondstoffen maar wel met een stoer tintje. Dit stoer tintje bedoelen we natuurlijk industrieel. Industriële meubels die gemaakt zijn van duurzaam hout als bamboe en mangohout met gerecycled metaal. Ook hergebruikte meubels en accessoires mag zeker in deze woontrend. Met stoffen mag er best een design in zitten. Met vlekpatronen en mensen dit geeft een extra spanning in het interieur.

wwontrend Balanced Biotope
woontrend Balanced Biotope

Heel veel planten en groen is onmisbaar in Balanced Biotope

Nog steeds zijn planten onmisbaar voor het interieur. Veel planten hebben ook voordelen deze geven meer zuurstof en zijn lucht zuiverend. Het geeft het interieur iets extra’s aan het interieur. En met altijd vers bedoelen we natuurlijk ook de droogbloemen. Een prachtige bos droogbloemen in jou favoriete vaas geeft het altijd een warm welkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X