Maak het juist gezellig met de kerstdagen. Ik ben zelf altijd van het samenstellen wat op dit moment in huis past en daardoor past het allemaal samen. Maar wat zijn de trends van nu? Een paar samengesteld wat zeer opvallend zijn maar zo leuk en goed toepasbaar in elk interieur.Wie heeft er zin in “Brownies”? De verfijnde collectie laat je proeven van warme bruintinten, van macaronbeige tot pure chocolade. Van bijzettafels van verschillende houtsoorten tot kasten met deuren van verschillende houtblokken. Deze collectie is perfect voor het toevoegen van diepte en textuur. Voeg een vleugje zoetheid toe aan uw ruimte met de warmte en het comfort van “Brownies”.Ontdek de collectie ‘Vintage Autumn’, waar op de natuur geïnspireerde elementen en rustieke charme samenkomen in een magische combinatie, die warmte en gezelligheid in elk huis brengt. Stel je een familiediner bij kaarslicht voor, omringd door de rijke herfstkleuren, de aardetinten van hout en de betoverende geur van gedroogde bloemen. Deze collectie vangt de essentie van het rustieke leven, met zijn roestige tinten en geruite patronen. Perfect voor wie graag de schoonheid van de natuur naar binnen haalt, de collectie “Vintage Autumn” is ideaal voor het organiseren van gezellige etentjes of het creëren van een warme en uitnodigende sfeer.Ervaar de weelderige glamour van de collectie “Blue Purple”. Deze collectie nodigt u uit om achterover te leunen en te ontspannen in onze comfortabele banken terwijl u geniet van uw favoriete whisky. De diepe blauw- en vorstelijk paarstinten, gecombineerd met een vleugje goud en glitter, zullen je ongetwijfeld onderdompelen in het luxe leven. Laat de warme gloed van de flikkerende kaarsen in het gedimde licht alle verfijning onthullen die de “Blue Purple”-collectie te bieden heeft.Blijf op de hoogte van de trends met “Regal Radiance” collectie, geïnspireerd op Pantone’s kleur van het jaar: Viva Magenta! Deze rode tint, gecombineerd met gouden en zwarte accenten, onthult de grandeur van uw huis. Maak indruk op uw gasten met een elegant rendierbeeld dat hen verwelkomt met een glas champagne. Ontkurk de kurk en laat de festiviteiten beginnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X