Hoewel we nog wel een heerlijke nazomer hebben gehad is het nu echt tijd om heerlijk bij de haard te zitten. Dit is toch wel het moment waar ik op zit te wachten als het kouder wordt. Knus op de bank tussen de kussens en een heerlijk warm kopje thee met een leuke tijdschrift. Maar ook de tijd om even na te denken over hoe we ons interieur weer kunnen veranderen. Lees de laatste trends in deze blog.

Elk seizoen heeft wel wat moois om van te genieten. En voor de herfst is dat toch wel dat de kleurrijke bladeren van de bomen vallen. En dan vind ik het ook fijn om een wandeling te maken in een bos. Maar wat doet dit met ons interieur? Nog steeds zijn we bezig om buiten naar binnen te halen. Aarde tinten en heel veel planten zijn nog steeds onze favorieten ook in de herfst 2023. Vele organische vormen maar ook die ene asymmetrische spiegel zal ook niet misstaan aan de muur.

Poef Ovaal Opslag Teddy Polyester Wit 80x40x48cm
Poef Ovaal Opslag Teddy Polyester Beige 80x40x48cm
Poef Ovaal Opslag Teddy Polyester Beige 80x40x48cm

Poef ovaal opslag Teddy Stof Beige

€ 199,-

De poef ovaal is niet alleen maar mooi en knuffelbaar maar ook praktisch. Praktisch omdat er een opbergruimte zit onder de zitting. Poef ovaal heeft een ovalen vorm met een houten frame. De binnenkant is bekleed met zwarte stof met aan de buitenkant synthetische teddy stof. Teddy stof kennen we nog van vroeg maar is helemaal weer hip. Het voelt zeer zacht aan en met de voetjes erop voelt het ook erg warm. De deksel van de poef gaat helemaal open met bruine leertjes aan de zijkant.

Erg geschikt voor interieurs met kinderen. Ruim makkelijk en snel speelgoed op in deze poef. De poef staat erg chique en past goed in vele interieurstijlen. De poef is verkrijgbaar in het wit, zwart en beige. Je vind ze bij onze poefjes in de webshop.

SKU 38827

De herfst seizoen voor dit jaar gebeurd er weer een hoop in interieurwereld. De welbekende Japandi Woonstijl is toch nog steeds een fijne trend. De mooie ronde vormen geven een fijn gevoel aan het interieur. Dit kan een tafel zijn maar ook de bank met een symmetrie vloerkleed mag hierin niet missen. Dit kan natuurlijk ook eenvoudiger met accessoires met ronde vormen. Een vaas met gekke ronde vormen met prachtige pluimen. Maar vergeet niet de minimalisme van Japandi en vaak alles in dezelfde aardetinten. Dit creëert heel veel rust in een interieur.

De plantentrend zet zich voort en dit is wel mijn favoriet. Een interieur dat leeft daar kan ik van genieten. En dan vooral groene planten als de Monstera en de pannenkoekplant niet te vergeten. Om hierin toch wat rust te geven maak dan groepjes in verschillende hoogtes. Bijvoorbeeld een grote pot op een leuk krukje of bijzettafel. Of maak een relax hoekje van met veel planten om jouw favoriete stoel heen. Of gebruik een open kast waar door een nog leuke accessoires kunnen staan en jouw persoonlijke touch.

 • set van 3 bloempotjes cement beige, oranje en paars Ø12.5×11.5cm (kopie)

  Een mix van vrolijke kleuren krijg je een kleurig gevoel met deze zeer leuke bloempotjes. De bloempotjes zijn rond en gemaakt van cement. Dus geschikt ook voor buiten. De bloempotjes hebben een beige, oranje en een paarse kleur. En met een set leuke plantjes maakt het nog leuker.

   11.82
 • set van 3 bloempotjes cement beige, oranje en paars Ø16.5x15cm

  Een mix van vrolijke kleuren krijg je een kleurig gevoel met deze zeer leuke bloempotjes. De bloempotjes zijn rond en gemaakt van cement. Dus geschikt ook voor buiten. De bloempotjes hebben een beige, oranje en een paarse kleur. En met een set leuke plantjes maakt het nog leuker.

   21.90
 • wandlamp Hout metaal naturel antiek brons Ø38×11.5cm

  Een wand vol kan ik mij wel voorstellen met deze leuke wandlamp. Een zeer mooie combinatie met het hout en metaal. Het geeft veel warmte aan het interieur. Een zeer mooie kleur op het metaal door het antiek brons. Op het hout en op het metaal zit verschillende structuren wat een zeer mooi geheel maakt.…

   32.50
 • Tafellamp Hout metaal naturel antiek brons Ø28x16cm

  Een zeer mooie combinatie met het hout en metaal. Het geeft veel warmte aan het interieur. Een zeer mooie kleur op het metaal door het antiek brons. Op het hout en op het metaal zit verschillende structuren wat een zeer mooi geheel maakt. In deze tafellamp kan een E27 lamp deze is niet inbegrepen maar…

   24.95
 • Hanglamp 3 lichts oud goud ringen Ø36x150cm

  Upgrade je interieur met deze geweldige hanglamp 3 lichts rond. Hij gemaakt van metaal met oud gouden ringen die je kan verschuiven zoals jij dat mooi vind. Of je nu van modern, industrieel of klassiek houdt, deze hanglamp past perfect in elke ruimte. Onze hanglampen zijn niet alleen handig om licht te brengen, maar ook…

   119.00
 • Vaas papier mache zwart 24x16x35cm

  Accessoires van papier maché past heel goed in de trends van nu. Zo ook deze zeer leuke vaas. Door de structuur van het papier maché lijkt elke vaas uniek. Deze ronde vaas heeft 2 oren aan de zijkant en geschikt voor droogbloemen. De vaas is verkrijgbaar in het off white en een maat groter. Je…

   34.95

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X