Hoewel we nog wel een heerlijke nazomer hebben gehad is het nu echt tijd om heerlijk bij de haard te zitten. Dit is toch wel het moment waar ik op zit te wachten als het kouder wordt. Knus op de bank tussen de kussens en een heerlijk warm kopje thee met een leuke tijdschrift. Maar ook de tijd om even na te denken over hoe we ons interieur weer kunnen veranderen. Lees de laatste trends in deze blog.

Elk seizoen heeft wel wat moois om van te genieten. En voor de herfst is dat toch wel dat de kleurrijke bladeren van de bomen vallen. En dan vind ik het ook fijn om een wandeling te maken in een bos. Maar wat doet dit met ons interieur? Nog steeds zijn we bezig om buiten naar binnen te halen. Aarde tinten en heel veel planten zijn nog steeds onze favorieten ook in de herfst 2023. Vele organische vormen maar ook die ene asymmetrische spiegel zal ook niet misstaan aan de muur.

Poef Ovaal Opslag Teddy Polyester Wit 80x40x48cm
Poef Ovaal Opslag Teddy Polyester Beige 80x40x48cm
Poef Ovaal Opslag Teddy Polyester Beige 80x40x48cm

Poef ovaal opslag Teddy Stof Beige

€ 199,-

De poef ovaal is niet alleen maar mooi en knuffelbaar maar ook praktisch. Praktisch omdat er een opbergruimte zit onder de zitting. Poef ovaal heeft een ovalen vorm met een houten frame. De binnenkant is bekleed met zwarte stof met aan de buitenkant synthetische teddy stof. Teddy stof kennen we nog van vroeg maar is helemaal weer hip. Het voelt zeer zacht aan en met de voetjes erop voelt het ook erg warm. De deksel van de poef gaat helemaal open met bruine leertjes aan de zijkant.

Erg geschikt voor interieurs met kinderen. Ruim makkelijk en snel speelgoed op in deze poef. De poef staat erg chique en past goed in vele interieurstijlen. De poef is verkrijgbaar in het wit, zwart en beige. Je vind ze bij onze poefjes in de webshop.

SKU 38827

De herfst seizoen voor dit jaar gebeurd er weer een hoop in interieurwereld. De welbekende Japandi Woonstijl is toch nog steeds een fijne trend. De mooie ronde vormen geven een fijn gevoel aan het interieur. Dit kan een tafel zijn maar ook de bank met een symmetrie vloerkleed mag hierin niet missen. Dit kan natuurlijk ook eenvoudiger met accessoires met ronde vormen. Een vaas met gekke ronde vormen met prachtige pluimen. Maar vergeet niet de minimalisme van Japandi en vaak alles in dezelfde aardetinten. Dit creëert heel veel rust in een interieur.

De plantentrend zet zich voort en dit is wel mijn favoriet. Een interieur dat leeft daar kan ik van genieten. En dan vooral groene planten als de Monstera en de pannenkoekplant niet te vergeten. Om hierin toch wat rust te geven maak dan groepjes in verschillende hoogtes. Bijvoorbeeld een grote pot op een leuk krukje of bijzettafel. Of maak een relax hoekje van met veel planten om jouw favoriete stoel heen. Of gebruik een open kast waar door een nog leuke accessoires kunnen staan en jouw persoonlijke touch.

 • Tafellamp Popsicle Bol glas amber smoke G9 Ø24x48cm

  Deze zeer mooie maar ook elegant tafellamp Popsicle geeft de ultieme sfeer in huis. Of de Popsicle nou uit is of aan het blijft een mooie creatie. De tafellamp heeft een zwarte metalen balk met daaraan smoke kleurig glas en amber kleurig glas. De glazen bollen hebben verschillende formaten. Zet hem naast de bank of…

   104.90
 • Vloerlamp Popsicle Bol glas amber smoke G9 35x35x155cm

  Deze zeer mooie maar ook elegant vloerlamp Popsicle geeft de ultieme sfeer in huis. Of de Popsicle nou uit is of aan het blijft een mooie creatie. De vloerlamp heeft een zwarte metalen balk met daaraan smoke kleurig glas en amber kleurig glas. De glazen bollen hebben verschillende formaten. Zet hem naast de bank of…

   199.90
 • wandlamp Popsicle Bol glas amber smoke G9 15x20x28.5cm

  Deze zeer mooie maar ook elegant wandlamp Popsicle geeft de ultieme sfeer in huis. Of de Popsicle nou uit is of aan het blijft een mooie creatie. De wandlamp heeft een zwarte metalen balk met daaraan smoke kleurig glas en amber kleurig glas. De glazen bollen hebben verschillende formaten. Een lange hal of naast het…

   59.90
 • plafondlamp Popsicle Bol glas amber smoke G9 85x32x56cm

  Deze zeer mooie maar ook elegant plafondlamp Popsicle geeft de ultieme sfeer in huis. Of de Popsicle nou uit is of aan het blijft een mooie creatie. De plafondlamp heeft een zwarte metalen balk met daaraan smoke kleurig glas en amber kleurig glas. De glazen bollen hebben verschillende formaten.

   199.90
 • Hanglamp Popsicle Bol glas amber smoke G9 85x35x150cm

  Deze zeer mooie maar ook elegant hanglamp Popsicle geeft de ultieme sfeer in huis. Of de Popsicle nou uit is of aan het blijft een mooie creatie. De hanglamp heeft een zwarte metalen bank met daaraan smoke kleurig glas en amber kleurig glas. De glazen bollen hebben verschillende formaten. Ideaal boven een rechte en ovale…

   249.95
 • Ledkaars cilinder Blinkend Glas Grijs Large Ø10x25cm

  Deze ledkaars maakt het sfeervol op de veilige manier. Maak het sfeervol in je huis met deze ledkaars. Gemaakt van glas met een blinkend grijze kleur. De kaars brand warm wit licht en door het kaarsje die beweegt lijkt het net echt. Ideaal voor een huis met huisdieren en kinderen.

   28.90

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X