Gedurfd is het zeker deze trend maar laat je creativiteit er maar op los want color blocking is weer terug! De gekste kleuren combinaties wat wel helemaal bij elkaar komt. Of het nu allemaal op de muur gebeurt of juist met accessoires of meubels het maakt niet uit als het maar straalt in kleur. Vel geel, Emerald, blauw of knal oranje dit zijn een paar voorbeelden die we in dit interieur trend gaan zien. Alles weten over color blokking? Lees dan gauw verder..

Wat is Color Blocking?

Color Blocking bestaat uit verschillende kleuren combinaties (wel binnen de lijntjes) om zo gewaagd mogelijk contrast te creëren in jouw interieur. Bij Color Blocking bestaat geen vaste regels dus laat je brein er maar op los, alles is mogelijk. De trend Color Blocking kan je onderverdelen in verschillende gradaties de meest uitgesproken kleur en de kleur die het in in balans brengt. Bij de uitgesproken kleuren kies je bijvoorbeeld voor Blauw, Groen, geel of oranje en voor een subtiele kleur bijvoorbeeld roze, poeder roze en fuchsia. Hiernaast zijn natuurlijk ook grafische prints en de geometrische vormen onmisbaar in deze interieur trend.

Hoe gebruik ik deze trend in mijn interieur?

Eigenlijk is het heel simpel de basis is altijd subtiel bijvoorbeeld wit. Plak met schilders tape een vierkant en daarnaast een rondje af op de muur. Kleur de vierkant oranje en de cirkel paars en klaar. Maar het kan nog makkelijker om enkel accessoires en meubels met uitgesproken kleuren toe te voegen aan het interieur. Hieronder een paar voorbeelden met foto’s:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X