Als je van veel kleur en spulletjes houd die uit verschillende landen komen dan is een Bohemian stijl iets voor jou. Deze stijl is zorgeloos, werelds en extravagant. Een stijl met veel drukke prints, rijke stoffen en veel kleuren. Je kan het ook aan je interieur toepassen maar het is wel gedurfd en je moet groots denken. Een paar dingen toevoegen aan het interieur is al heel mooi. Deze stijl past ook heel goed bij de trends van 2016. Met een bohemian stijl ben je gegarandeerd van een fleurige lente en zomer.

Kleur van de Bohemian stijl

Kleur is heel belangrijk in een bohemian interieur maar je kan het ook wat subtieler aan pakken. Je kan bijvoorbeeld als je voor deze stijl gaat de basis kleur wit pakken en hieraan voeg natuurlijke materialen toe. Denk hierbij bijvoorbeeld aan planten, katoen, hout, rotan  enzovoort. Zo kan je accessoires aan toe voegen die een kleur Goud, zilver, terra cotta, zwart, bruin of grijs heeft. De echte bohemian stijl bestaat uit alle kleuren behalve wit. Hierbij moet je denken aan paars, roos, roze, groen en blauw. Je kan hierbij verschillende natuurlijke materialen aan toevoegen en mixen. Wat hierbij ook niet mag ontbreken zijn grote en veel groene planten.

Accessoires van Bohemen stijl

Denk voor accessoires voor deze stijl aan natuurlijke materialen met een vintage uiterlijk. Je kan deze accessoires vinden in wereldwinkels, tweedehandswinkels of misschien op de markt. Vaak zit er een verhaal achter deze producten en deze accessoires passen heel goed bij deze stijl. Ook vind je natuurlijk op www.rusticliving.nl ook vele accessoires die goed passen in deze stijl. Je vind een greep uit onze collectie onderaan deze pagina. Kies voor kussens en plaid voor mooie materialen als velours, katoen en andere prachtige stoffen. Leg een mooie vloerkleed op de vloer met verschillende prints met een aantal kleurrijke kussens voor een extra zit plek. Ook mogen de planten echt niet ontbreken in deze stijl, liefst groot en aanwezig en zo groen mogelijk. Een leuke tip: wat heel leuk is om te maken is macrame. Hang hieraan mooie planthangers van of hang het aan de muur voor een mooie muur decoratie. Ook een leuke tip is om in je vakantie leuke accessoires en souvenirs mee te nemen. Deze accessoires zijn uniek en speciaal en een herinnering aan je vakantie. Wat ook leuk is aan deze stijl dat je het heel goed kan toevoegen voor buiten. Denk hierbij aan kleurrijke buitenmeubels en kussens met een leuke print of misschien wel een mooie picknick op een mooi groot kleed en leuke servies.

Clubzetel Retro Rood
Clubzetel Retro Rood
Rotan Lamp
Rotan Lamp
KroonluchterKralenHoutMtaal
KroonluchterKralenHoutMtaal
tenpa-blauw-65cm
Tenpa-blauw-65cm
Schommelstoel Rotan
Schommelstoel Rotan
Bureau3lade
Bureau3lade
Krukje 48 cm
Krukje 48 cm
Industiele Klok
Industiele Klok
Metalen ronde spiegel zwart
Metalen ronde spiegel zwart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X