De ingrediënten van dit moment zijn okergoud en vergrijst rose. Een mooie en onverwachte combinatie die je woonruimte speels en een warme uitstraling geeft. De kleuren van dit moment is een stilleven, van subtiel ecru naar explosief geel naar aards bruin. Het okergoud geeft weer een vleugje glans aan uw interieur. Hierdoor is er minder contrast dan bijvoorbeeld een witte muur. De uitwerking is zacht voor uw ogen.

Een mooie uitwerking is bijvoorbeeld een muur okergeel met daarvoor een oud houten keuken met accessoires van oud vergrijst rose. Of misschien wel een muur half grijs en half zacht rose met oker gouden en bruine accessoires.

Alles staat in teken van aarde en natuurtinten. Wat ook niet in uw interieur vergeten mag worden zijn planten en natuurlijke materialen zoals linnen, katoen, hout en wol. Dit geeft rust en warmte in uw interieur. Bijvoorbeeld in uw slaapkamer de wanden intense kerrie geel die getemperd word met het rozenwater roze van de muur erachter. Een Heerlijk bed met hout accenten en prachtig wit linnen.

Durf ook te mixen. Een oude industriële postkast met zachte bollen wol, een hoge lambrisering van vergrijsd roze ertegenover energiek geel, doorgeleefd hout en mat glanzend staal; de schoonheid zit hem in de contrasten.

Shop ideeën voor deze tend:

Commode14LadesGroen

set2BijzettafelM bureau3lade2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X