plafondlamp Caydo metaal zwart goud E27 23x23x28.50cm

 99.00

Plafondlampen als solisten voor goed licht laten de ruimte ruimtelijk lijken. Zij zijn de stralende sterren van het seizoen. Toon uw passie voor goed licht. Eenvoudig of meerdere keren achter elkaar geplaatst, in de gang of verspreid over het woongedeelte, ze geven elke kamer vakkundig wat pit. Momenteel zien we zandzwart als het om licht gaat. De diepe toon verovert onze woonruimte en maakt een statement voor alle accessoires. Frames met eigentijdse lichtheid en de elegante metalen kap in goud passen bij elke interieurstijl en geven je kamer een vleugje extravagantie. Creëer gezelligheid met licht. Design teruggebracht tot de essentie en gepositioneerd als blikvanger.

Vergelijk
Artikelnummer: 21294 Categorie: Tags: , , , , ,

Beschrijving

Plafondlampen als solisten voor goed licht laten de ruimte ruimtelijk lijken. Zij zijn de stralende sterren van het seizoen. Toon uw passie voor goed licht. Eenvoudig of meerdere keren achter elkaar geplaatst, in de gang of verspreid over het woongedeelte, ze geven elke kamer vakkundig wat pit. Momenteel zien we zandzwart als het om licht gaat. De diepe toon verovert onze woonruimte en maakt een statement voor alle accessoires. Frames met eigentijdse lichtheid en de elegante metalen kap in goud passen bij elke interieurstijl en geven je kamer een vleugje extravagantie. Creëer gezelligheid met licht. Design teruggebracht tot de essentie en gepositioneerd als blikvanger. Gewoon de kers op de taart voor elke ruimte.

De Caydo serie van Fischer & Honsel bereikt een bijzondere elegantie en hoge kwaliteit door te worden uitgerust met een filamentlamp. Met bijpassende tafel-, wand- en vloerlampen kunnen extra lichteilanden worden gecreëerd, waardoor ruimtes met licht worden overspoeld.

Levertijd 3 tot 5 werkdagen

Model Caydo
Type voorwerp Plafondlamp
stijl Vintage/retro , landhuis , huiselijk
Hoofd materiaal metaal
Gebied Binnenverlichting
hoofdkleur zand zwart
lengte 23,00 cm
Afmeting breedte 23,00 cm
Overhangend plafond 28,50 cm
Hoogte verstelbaar Nee
Netto gewicht 1,65 kg
Brandpunt 1 – nummer 1 stuk
Focuspunt 1 – stopcontact E27
Brandpunt 1 – lichtbron zonder lampen
Brandpunt 1 – Wattage 40,0 watt
volt 230V~ 50Hz volt
Batterijwerking Nee
Zonne Nee
USB Nee
Beschermingsklasse IP20

Extra informatie

Gewicht 2.05 kg
Afmetingen 23 × 23 × 28.50 cm