Kerst🎄

Christmas time I www.rusticliving.nl

Geniet van de mooiste dagen van het jaar. De gezelligheid van fonkelende lichtjes, schitterende ballen, de geur van dennennaalden en een knisperend houtvuur… En natuurlijk het moment om weer samen te zijn aan mooi gedekte tafel..

Op deze pagina vindt je boordevol kerstinspiratie voor dit kerstseizoen. Trends op gebied van kleur maar ook materialen en leuke doe ideetjes tijdens het tafelen. Heel veel shop en lees plezier. Zijn er vragen? Laat het ons weten via het vragen wolkje of mail ons info@rusticliving.nl

Geniet tijdens het lezen van het muziek

Uitgelicht I kersttrend 2023

Kersttrend voor de winter is zeker warme kleuren met als speciaal aubergine, wijnrood en oud roze. Gebruik van luxe stoffen als bijvoorbeeld velours stoffen en decoratie met grote pluimen.

Decoratieve verlichting, zeer mooie vazen, kunstplanten en niet vergeten kussens en plaids. Geniet van deze mooie kersttrend.

Kersttrend 2022 oud roze I www.rusticliving.nl
Kersttrend 2023 oud roze

Oh Dennenboom wat zijn je takken wonderschoon…

Alleen al het schrijven van de tekst krijg je al zin in de kerst. Ga je voor een echte kerstboom of voor een net echte kerstboom met lichtjes en bepakt met sneeuw. Natuurlijk een echte kerstboom is natuurlijk het leukst het ruikt heerlijk in de woonkamer en het is gezellig om samen een boom uit te kiezen met het gezin. Maar een ‘net echte’ kerstboom wordt steeds mooier steeds meer op een echte dennenboom.

Kerstboom I Boominspiratie I Rustic Living

Geniet buiten ook met deze gezellige dagen. Maak het warm met een vuurtje en gezellig met leuke verlichting. Een keer wat anders dan gourmetten binnen? Lekker barbecueën is ook zeker een trend dat steeds meer gezien wordt.

Maak het warm met echt vuur in een vuurkorf of met een mooie Heather boven de tafel. En een paar extra warme plaids. De gezelligheid is verzekerd.

Kerstverlichting mag natuurlijk niet ontbreken in de boom om je huis. Dit kan in een vormzijn van een hert of de kerstman zelf maar ook om de boom op te lichten met een snoer. Multicolor, warm wit of koud wit het kan allemaal want jij kiest wat je het mooiste vind.

Uitgelicht in verlichting

Hoe makkelijk kan het zijn “hey Google doe de kerstverlichting aan”. Of gebruik gewoon de app van Calex om makkelijk te schakelen met jouw kerstverlichtingssnoer. Gewoon warm wit of met heel veel kleurtjes. Het is jouw kerst

Bestel hem nu en hij staat in 3 werkdagen voor de deur.

Smart home kerstverlichting voor binnen en buiten 25 meter
Smart home kerstverlichting voor binnen en buiten 25 meter

Kerstballen, decoratieve figuren en dieren… Er zijn zoo veel maar zo leuk om de kerstboom mee te vullen. Leuke hoekjes maken met takjes en theelichthouders. Decoratie is natuurlijk niet te missen in de wereld van kerst. Dit om het nog gezelliger te maken in huis. Warme kleuren als oker, bruin en beige met goud en heel veel glitter. Of traditioneel met rood en groen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X