Eetkamerstoel Noud Velours antraciet, rust of hunter 55x60x87cm

 159.00

Eetkamerstoel Noud van LABEL51 is een prachtige armstoel uitgevoerd in rust, hunter of antraciet velours, waar comfort en verfijning samen komen. De vierkante zitting voorzien van armleuningen met uitsparing, in combinatie met de fraaie zwarte poten maken Noud tot een unieke topper in zijn segment. Maak jouw favoriete keuze hieronder. Levertijd 1 tot 3 werkdagen.

Wissen
Vergelijk
Artikelnummer: N/B Categorie: Tags: , , , , , , , ,

Beschrijving

Eetkamerstoel Noud is een prachtige armstoel uitgevoerd in rust, antraciet of hunter velours, waar comfort en verfijning samen komen. De vierkante zitting voorzien van armleuningen met uitsparing, in combinatie met de fraaie zwarte poten maken Noud tot een unieke topper in zijn segment.

Noud is uitgevoerd in rust, antraciet of hunter velours, een bruinkleurige, zachte en zeer luxe aaibare stof. Noud heeft een vierkante zitting en rugleuning met elegante rondingen en een curve in de leuning. De voorkant van de rugleuning heeft drie verticale stiksels waardoor er vier banen ontstaan. De buitenrand die de verbinding van de armleuningen naar de rugleuning vormt, is voorzien van een luxe piping. Noud biedt extra comfort door de fraaie en speelse armleuningen, voorzien van een luchtige ronde uitsparing. De zwarte, naar buiten staande poten zorgen ervoor dat de stoel lekker stabiel op de grond staat en draagt daarnaast bij aan de leuke speelse touch.

Noud is een moderne eetkamerstoel met een chique en zachte uitstraling door elegante vormen en zijn aaibare stof. Noud is een veelzijdige stoel met enorm veel mogelijkheden. Een prachtige stoel voor aan de eettafel maar ook zeker een leukerd voor aan een bureau. Noud is dan ook een stoel die binnen heel veel interieurstijlen past en erg leuk te combineren is. Noud is verkrijgbaar in Rust, hunter en antraciet velours.

• Noud heeft een exclusief design met leuke accenten
• Noud is een zeer elegante en comfortabele eetkamerstoel met armleuningen
• Noud is een echte topper in zijn segment

Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Breedte (in cm) 55
Diepte (in cm) 60
Hoogte (in cm) 87
Gewicht product in gram 6200
Merk LABEL51
Materiaal Velours
Kleur Rust, hunter of antraciet
Stijl Modern
Aantal zitplekken 1
Vorm Vierkant
Zitdiepte (in cm) 43
Hoogte rugleuning (in cm) 87
Zitcomfort Normaal
Breedte van de poten (in cm) 1,6-3,2
Hoogte van de poten (in cm) 44
Hoogte armleuning (in cm) 66-69
Stof Adore
Zithoogte (in cm) 49.5
Materiaal onderstel Metaal
Materiaal zitting Fluweel
Maximaal belastbaar gewicht 100
Draaibaar Nee
Vulling Schuim
Onderhoudstips Om de stof zo lang mogelijk mooi te houden wordt er geadviseerd om de stof te impregneren met een spray voor gebruik.

Extra informatie

Gewicht 6.2 kg
Afmetingen 60 × 55 × 87 cm
Kleur

Antraciet, Hunter, Roest

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Eetkamerstoel Noud Velours antraciet, rust of hunter 55x60x87cm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *