Met deze kerst gaan we het even helemaal anders doen. Wat dachten we van een alternatieve boom plaats van de traditionele kerstboom. Goud en fluweel? Koper bruin met veel glitters? Of dat hele diepe blauw met wit en roze koper? Klassiek met een vleugje industrieel. Landelijk met een moderne twist. Maar het allerbelangrijkste blijft natuurlijk de gezelligheid en warmte in huis met alle lampjes en knusse hoekjes.

Alternatieve kerstboom

Er is niks leukers om in de kerstsfeer te komen om die mooie boom op te halen voor de kerst. Gezellig met de familie een mooie kerstboom uitzoeken en daarna hem optuigen met mooie kerstballen en lampjes. Maar we kunnen het ook helemaal anders doen. Wat dachten we van een Ceder Libani Glauca of terwijl de blauwe Ceder. Een boom met kegelvormige kroon en een breed uitgroeiende horizontale takken. Hij heeft opvallende blauwgrijze naalden en openstaande kegels. Een prachtige boom waar je niet veel aan hoeft te doen. Een paar lampjes en het is een uitblinker in de woonkamer. Hij creëert rust in de kamer.

Helemaal gek van al die naalden die los laten aan het einde van de maand? Dan zijn er nog talloze ideeën om toch een kerstboom in huis te hebben. Natuurlijk de kunstkerstboom die steeds echter lijken is een idee maar wat dachten we van groot canvas doek met een kerstboom? Of een kerstboom gemaakt van plankjes hout.

Landelijk en Industrieel kersttrend

Fluweel is een opkomende trend die we al veel toepassen in ons huis en ook zeker in een landelijke en industrieel woonstijl. Fluweel straalt warmte uit en heeft vaak een hele diepe kleur. Met fluweel combineren we aardse tinten wat ook zeker in 2019 helemaal hot is. Een kerstboom met warme kleur lampjes met koper bruine ballen en enkel een glinster. Een mooi gedekte tafel met veel hout en servetten van katoen. Een jampotje met daarin een kleine kerstboom als decoratie. Naast de warme materialen gecombineerd met beton en metaal. De koele materialen van industrieel past heel goed bij het warme van een landelijke woonstijl. Dus die ene roestige metalen kerstboom mag zeker in dit interieur niet missen.

Koper, azuurblauw en ronde vormen

Klassiek kan je het noemen deze bijzondere kleuren bij elkaar. Ik vind het prachtig. Warme bruin koper kleur als basis en een azuurblauw voor die extra sfeer. Het maakt de kerst voor 2018 net even anders. Ronde vormen komen terug en gaan we steeds meer zien in de kasten, kussen en poefs. Ook is in deze trend fluweel niet te missen. Bekijk hieronder de foto’s en laat je inspireren door deze prachtige trend.

Geometrische vormen

Steeds meer zien we geometrische vormen in ons interieur. Ook met de kerst 2018 gaan we daar in mee. Vaak zien we geometrische vormen in een Scandinavisch interieur maar word steeds meer in verschillende woonstijlen toegepast. Om deze vormen toepassen in de kerstboom kies je niet voor rond maar voor vierkant en rechthoekige vormen. Zwart en pastel tinten is een goede combinatie om jou kerstboom er anders eruit te laten zien voor deze sfeervolle kerst. Bekijk hieronder de respirerende foto’s.

Kerst shoppen op onze site! 

[products_slider title=”” per_page=”12″ hide_free=”no” show_hidden=”no” animation_delay=”0″ product_in_a_row=”6″ category=”kerst2019″ product_type=”all” orderby=”rand” order=”desc” autoplay=”true” animate=”” ]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X