We gaan aan snel richting de zomer en daar hebben we al een stukje van geproefd. Het waren prachtige weken en dus hebben we onze tuin al bijna zomer klaar nu nog even de laatste dingetjes op een rij en het is weer genieten geblazen. In deze nieuwe woonblog gaan we verder met een tropisch en een vleugje industrieel. Dus veel planten met industriële en robuuste meubelen.

Robuust en stoer industrieel

Deze zomer krijgt de tuin een rauw randje, in het midden teakhouten meubelen, bakstenen muren en Cortestalen items. Cortestaal is een metaallegering gemaakt van ijzer. Hierbij zijn verschillen materialen aan toegevoegd als koper, nikkel en chroom. Hierdoor is het een heel sterk materiaal en te vergelijken als RVS. Dus ook ideaal voor buiten. Als je Cortonstaal even buiten neer zet komt er een roestlaat op. Deze laag is zo dit dat het onderliggende materiaal niet wegroest zoals bij gewoon staal. Van deze staal worden plantenbakken gemaakt, maar ook borderranden, tuinverlichting, tuinhaarden of vuurschalen, kunstwerken en noem maar op. Je herkent Cortonstaal aan de oranjebruine kleur.

Combineer verschillende robuuste materialen samen met weelderig groeiende planten en het geeft je een ultieme buitengevoel.

Tropisch

Een tuin vol tropische planten geven je een gevoel van rust. Al een tijdje is het een trend om planten te combineren met verschillende woonstijlen en dat voeren we graag door naar de tuin. Combineer mooie planten met natuurlijke materialen als rotan en hout. Maak borders vol bamboe en rieten planten zo houd je ze in groepjes bij elkaar voor een mooie strakke tuin. Mooie grote bloempotten met mooie tropische planten met in het midden een zitje om te kunnen genieten.

Lekker schoppen met Rustic Living in deze stijl:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X