Nog even wachten en we kunnen weer heerlijk genieten van de zomer! We zijn nu al druk bezig met onze tuinen op te leuken voor al een beetje te kunnen genieten van het lente zonnetje. En natuurlijk houden we daarbij ons bezig met trends van de komende zomer 2018. Deze zomer zijn we creatief met macramé en houden we nog steeds van heel veel planten en groen. Voor de kleurtjes in huis? Lekker rustig als basis wit met felle kleuren accenten in woonaccessoires of het een zomers tintje Te geven.

buitentegels-grijs-motief9x urban jungle inspiratie - MakeOver.nl

African Ethnic

Welkom in een andere wereld met deze exotische stijl. Een wereld met Afrikaanse maskers en authentieke rieten lantaarns en manden. Kussens en plaids gemaakt met vlechtwerk en kwastjes. Natuurlijke materialen als hout en riet zijn onmisbaar in deze zomertrend 2018. Vergeet in deze trend ook niet het oerwoud. Veel planten zoals varens en palmbomen passen heel goed in deze sfeer.  Maar ook hangplanten in macramé gevlochten hangpotten en mooie grote vazen met bijvoorbeeld bamboe stokken om te decoreren.

Vervang de parasol door een 3 hoek kleed en kom lekker tot rust in een hangmat of hangstoel. Een mooi rieten bankje of een hele hoop kussens op de grond om lekker te geniet met je vrienden en familie van de heerlijke zomer avonden. Om het af te maken steek hierbij verspreidt fakkels aan voor een ontspannende sfeer.

The Together Traveler ✈️ op Instagram: "Exploring town before heading back to the beach. Never seen so many cafes serving avocado toast in my life ☀️ "

Go Havana

Felle kleuren geven je een tropisch gevoel deze zomer! Geel, rood, paars en groen alles mag zolang het maar een exotisch gevoel geeft. Je hoeft geen favoriete kleur uit te kiezen, combineer ze allemaal samen voor een perfect kleurenpalet. De welbekende ananas en de cactus als leuke accessoires en mooie rieten manden met gekleurde balletjes en exotische kussens het kan niet gek genoeg in deze leuke zomertrend 2018. Ook de flamingo behoort bij deze zomertrend de felle roze kleur van dit mooie dier staat fanatisch en geeft een tropisch gevoel in zowel in huis of in de tuin.

Combineer de felle kleuren met natuurlijke kleuren en veel planten. Zo geeft het toch een beetje rust in je interieur of tuin en terras.

Buitentapijten

Maak je terras 1 geheel met de buitentapijten van rusticliving.nl. De buitentapijten van ons zijn gemaakt van gerecycled plastic. Er zijn 2 soorten gerecycled polyester en bestaat uit plastic flessen. Het mooie van deze tapijten is dat ze voelen als wollen tapijten en niet te onderscheiden zijn van echte tapijten. De 2de soort is gemaakt van kunststof en ook zeer lichtgewicht en makkelijk mee te nemen naar het strand.

Deze buitentapijten zijn makkelijk in onderhoud net eenvoudig een tuinslang eroverheen te halen. Ze zijn uv bestendig en heeft geen kans op schimmels doordat ze geen vocht opnemen. Ze zijn er in verschillende designs en kleuren dus voor ieders zijn stijl is er wel een tapijt.

Bekijk onze collectie in onze webshop!

Geometrische vormen

Geometrische vormen zijn al een tijdje de trend en zagen het al veel in kussens, tapijten en decoratie alleen nu gaan we voor 2.0! De prachtige vormen gaan we nu terug zien in ons interieur als vloertegels, gordijnen en behang printen. Maar ook in onze tuin worden de tegels in mooie geometrische vorm gelegd zoals in een cirkel, vierkant, rechthoek of rechthoek. De zit hoek kan je op leuken met mooie kussens in deze vormen en daarbij leuke accessoires erbij toegevoegd. En om het af te maken een mooie buitentapijt om deze vorm door te voeren zodat het een mooi 1 geheel word.

Dit is eigenlijk nog maar een klein stukje om onze tuinen op te leuken! Houd onze site in de gaten want er komen nog meer leuke tuin ideeën voor de komende zomer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X