Nog een paar dagen voor de kerst! Stijlvol en feestelijk aan tafel met de kerst. Samen met familie en vrienden bijpraten , lachen, eten en drinken. Met veel zorg de tafel dekken betekent de gasten extra verwennen. Maar hoe gaan we dat doen? In onze nieuwe woonblog voor de kerst aan tafel 2017 geven we tips voor een stijlvolle kerst.

Landelijke stijl

Heerlijk aan tafel met een landelijke stijl. Veel rust en sfeervol aan tafel met veel natuurlijke tinten en natuurlijke materialen. Een prachtig servies met mooie katoenen servetten gebonden met een stro touwtje met daarin gedroogde lavendel takjes. Prachtige boeketten in vazen met wilde bloemen en houten schalen met heerlijke broodjes. Of gebruik hiervoor de mooiste broodplanken zoals wij aanbieden van Art Sensation. Maak het af met een dennenappel als naam bordje en waxinelichtjes verspreid over de tafel.

Shop hieronder de prachtige planken van Art Sensation: ( shop ze voor vrijdag en ontvang ze nog voor de kerst)

[show_products per_page=”4″ hide_free=”no” show_hidden=”no” animation_delay=”0″ product_in_a_row=”4″ category=”snijplanken” show=”all” orderby=”rand” order=”desc” animate=”” ]

Laat je ook inspireren door de prachtige plaatjes die wij hebben gezocht voor jullie!

 

Industriële stijl

De koude woonstijl industrieel kan ook heel sfeervol zijn. Op een industriële tafel past ook mooie lampen en bijvoorbeeld bont. Of voeg er leger groen aan toe voor een wat warme sfeer.

Zet op tafel een mooie glazen vaas met een dennentak met mooie kerstballen. Mooie kandelaren met witte kaarsen en een prachtig servies in de kleur zwart of antraciet. Er zijn vele manieren om een industriële tafel mooi en sfeervol te maken. Laat je ook inspireren in de foto’s die we voor jullie hebben uitgezocht.

Blauw Denim Drift

Natuurlijk mag blauw niet ontbreken in deze kerst 2017 en zeker niet aan tafel. Blauw is de kleur van 2017 en geeft een warm gevoel aan tafel. Combineer het ook met andere kleuren zoals de trend kleur goud en met mooie natuurlijke materialen zoals hout en veel planten. Zo kan je snel al een hele sfeervolle tafel maken. Doe ook inspiratie op in de kleur blauw voor jou uitgezochte foto’s hieronder.

Chic met traditionele kleuren

Groen, rood, goud en wit zijn de traditionele kleuren voor de kerst. Het geeft een ware kerst gevoel en een chique uitstraling aan tafel. Witte borden met goud bestek, onderleggers in de kleur rood en mooie groene planten op tafel. Ook de glitter en glamour mag hier natuurlijk niet aan ontbreken.

Doe ook hiervoor leuke inspiratie op voor de traditionele kerst op de foto’s hieronder.

Top 3 lekkerste klassieke desserts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X