Buitentapijt

In deze zomermaanden gaan we lekker naar buiten en hoe heerlijk is het om thuis te komen met een heerlijk wijntje op je buitenterras met de voeten op een fantastisch mooi en zacht tapijt. Net als binnen willen we ook lekker buiten zitten met een sfeervolle terras. Met een buitentapijt geeft net een beetje extra aan je buiteninterieur. Omdat rusticliving.nl een ruim assortiment aan buitentapijten heeft ga ik in deze blog je alles vertellen over buitentapijten.

Sfeervol en combineren

Maak van je terras een echte woonplek met mooie accessoires, meubelen, verlichting en een buitentapijt! Met een buitentapijt creëer je een eenheid aan je interieur buiten. Leg hem net iets onder de loungebank of leg hem onder de tuintafel met eromheen de stoelen. Rusticliving.nl bied een ruim assortiment met verschillende soorten en maten buitentapijten. Ook hebben wij voor iedereen een bijpassende kleur en stijl die je maar wil.

Er is natuurlijk geen tuin en terras hetzelfde maar het is ook erg leuk om buitentapijten te combineren met andere kleuren. Bijvoorbeeld een zwart met wit gestreept en daarbij om mooie felle kleur bijvoorbeeld geel gestreept. Hierbij creëert je een sfeervolle terras met rust maar toch een zomers tintje.

Materialen en voordelen

De tapijten van Rusticliving.nl zijn gemaakt van gerecyclede materialen zoals kunststof en polyester.  Onze tapijten zijn speciaal ontwikkeld voor buiten maar kan ook heel goed voor binnen gebruikt zoals badkamers, hal en keukens oftewel vochtige ruimtes.  Door deze gerecyclede materialen zijn ze bestendig tegen vocht en schimmel.  Een groot voordeel als je deze in bijvoorbeeld de badkamer legt want daar is het altijd vochtig.  Doordat deze tapijten snel droog zijn kan er geen schimmel ontstaan. Zijn ze vies dan spoel je de tapijten eenvoudig af met een tuinslang. Ook zijn de tapijten van ons bestendig tegen UV straling. Dus je hoeft niet bang te zijn dat je kleur vervaagt.

Buitentapijten van ons merk kan je rustig buiten laten liggen jaar in jaar uit. Ze zijn heel sterk en zijn bestendig tegen alle weersomstandigheden tegen regen, sneeuw, storm en hagel. Dus ook in de winter kan u genieten bij de open haard van je buiten terras.

Tapijten van rusticliving.nl

De tapijten van rusticliving.nl worden gemaakt van zeer duurzame en gerecyclede materialen. Deze buitentapijten komen van het handelsnaam Green Decore in London. Wij hebben voor dit bedrijf gekozen omdat deze tapijten niet worden gemaakt door kinderarbeid of andere niet acceptabele dingen. Green Decore heeft een missie en dat is dat hun tapijten duurzaam en milieuvriendelijk worden gemaakt. Ze laten zich inspireren in optimisme en geluk en willen waarde creëren en een verschil maken met alle andere aanbieders over de wereld.

Niet alleen om de duurzaamheid van Green Decore maar ook omdat zij een ruim assortiment hebben in verschillende tapijten. Voor iedereen is er een eigen persoonlijke buitentapijt. Een ruim aanbod in kleuren, designs en verschillende afmetingen.

Gerecycled polyester tapijten

1 groot voordeel van dit materiaal is dat het lijkt alsof gemaakt zijn van wol en voelt heerlijk zacht aan de voeten. Deze tapijten worden van 100% gerecyclede plastic flessen gemaakt en ook wel PET (polyestervezels) tapijten genoemd. Deze PET tapijten zijn natuurlijk niet alleen voor buiten te gebruiken maar ook in je huis of op het balkon kan je een sfeervolle plek creëren. Vergeet ook niet om hem mee te nemen naar het strand of een gezellige picknick in het park. Deze tapijten zijn licht van gewicht en makkelijk op te rollen.

Door de polyester vezels zijn de tapijten zeer geschikt voor buiten en vochtige ruimtes bijvoorbeeld de badkamer en de hal. Ook zijn de tapijten makkelijk in onderhoud en vocht en schimmel bestendig. Een tuinslang erover en hij is weer schoon. Laat deze tapijten ook rustig buiten liggen in de zon of andere weersomstandigheden je hoeft je geen zorgen te maken op verkleuring of dat hij gaat scheuren.

Gerecycled kunststof tapijten

Deze tapijten zijn geweven met rietjes gemaakt van hoogwaardige gerecyclede kunststof. Dit is een zeer groot eco-vriendelijk product. Een groot voordeel van deze tapijten is dat je ze niet aan 1 kant kan gebruiken maar aan 2 kanten. De ene dag de ene kant en de andere dag de andere kant. Ook deze tapijten hebben een prachtige designs en in verschillende kleuren en maten.

Net als je PET tapijten zijn deze makkelijk te onderhouden door ze alleen even af te spoelen met een tuinslang. Ze zijn bestendig tegen UV straling en zijn licht van gewicht om ze makkelijk mee te nemen naar het strand.

[products_slider title=”Shop onze tapijten in onze shop” per_page=”12″ hide_free=”no” show_hidden=”no” animation_delay=”0″ product_in_a_row=”6″ category=”plastic-vezel,gerecycled-kunststof” product_type=”all” orderby=”rand” order=”desc” autoplay=”true” animate=”” ]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X