Nu de zon weer krachtig word , de vogels fluiten kan de lente weer beginnen, oftewel we gaan weer naar buiten! We gaan onze tuinen weer klaar maken voor de zomer om weer lekker relaxed buiten op ons terras te kunnen te zitten. Natuurlijk ook weer denkt rusticliving.nl met u mee! We gaan weer voor nieuwe meubels en accessoires voor buiten inkopen! In deze blog vind u de laatste woon en interieur trends voor deze lente 2017!

Wat we vorige jaar veel zagen in interieurwereld zijn de zachte pastelkleuren zoals licht blauw en licht roze maar ook felle kleuren zoals koper. Dit jaar gaan we meer voor de koelere kleuren zoals beton grijs, donker blauw, donker groen en natuurlijk de kleur trend van 2017 Denim Drift. Ook zien we dat terug in onze accessoires en materialen veel hout, ijzer en beton.

Denim drift
Denim Drift de kleur van 2017. Deze kleur is gemaakt door flexa.

denim drift

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De trend zetten we voort in onze tuinen. Grote varens, mooie antraciet tegels en stenen, grote bloembakken met grote planten. Maar niet heel veel kleur. Groen blijft toch wel de kleur wat we graag zien in de natuur maar ook in huis. De specialiteit gaat ook naar de kleur terracotta. Mooie bloempotten in de kleur terracotta gemengd met het antraciet is fantastisch. Vind deze bloempotten ook in onze web shop.

olijfboom
Olijfboom met een prachtige betonnen bloempot.
bloembollen lente
Mooie bloempot gemaakt van boomschors en metaal. En natuurlijk helemaal voor de lente bloembollen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terracotta bloempot
Terracotta bloempot
Bloempot blauw 20cm PDMT
Prachtige stijl bloempot van PTMD u vind hem in onze webshop.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat we veel gaan zien deze lente en zomer zijn meubelen en accessoires gemaakt van bamboe. Dit is een natuurlijk materiaal. Bamboe is een snel groeiende plant die hun maximale hoogte al in 2 maanden bereikt. Hierdoor is de bamboe een natuur vriendelijk materiaal. Bamboe straalt ook een natuurlijke sfeer uit en vaak pat bamboe ook in elke woonstijl. Bamboe is buigzaam en word daarom ook hele mooie meubelen van gemaakt maar ook lampenkappen, bloempotten, manden, poefjes, tafeltjes en nog veel meer. Bamboe kan ook heel goed buiten. Mooie buitenmeubelen of misschien wel deze prachtige plant Bamboe met mooie bloembak van steen in de kleur terracotta.

Bamboe manden van J-line
Prachtig bamboe manden van J-line, deze manden kunnen ook gebruikt worden als bijzet tafel.
Glazen pot met bloembollen
Glazen pot met bloembollen
Prachtige plant Bamboe
Prachtige plant Bamboe

Natuurlijk vergeten we onze meubels voor buiten niet. Ook dit jaar zijn wij weer dealer van SVG Import met hun trendy meubelen gemaakt van Wicker. Deze tuinmeubelen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Wicker is een onderhoudsvrije materiaal waar u jaren lang plezier van heeft. Wicker bestaat uit een kunststof vezel die UV bestendig is en tegen alle weersomstandigheden kan. Hierdoor kan u uw meubels het gehele jaar buiten laten staan. frame is gemaakt van een aluminium frame met een kleur coating waar door hij de roestbestendigheid extra waarborgt. Kijk op www.svgimport.nl voor alle meubelen. U kunt de meubelen bij Rustic Living altijd bestellen en vragen naar een prijs indicatie. Stel gerust u vragen wij staan altijd voor u klaar!

 

Tuinbank Parijs 2 zits
Tuinbank Parijs 2 zits

 

Tuinset Parijs Wicker
Tuinset Parijs Wicker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X