De herfst is weer aangetreden en dat is het moment om het interieur een nieuwe touch te geven. We hebben weer tijd om ons interieur weer knus en gezellig te maken. Helemaal voor de herfst zijn de kleuren van Nude. Nude kleuren zijn huidkleuren zoals  oud roze en zand tot bruin en champagne. Met deze kleuren kan je alle kanten op qua woonstijl.  

 

Materialen:

Gebruik voor dit interieur koele en zachte materialen met een poederachtige uitstraling. Heb je bijvoorbeeld een betegeld tafeltje en zijn de vazen van keramiek het geeft een zachte touch wanneer je de zachte kleuren van Nude gebruikt. De truc is daarom ook blijf in hetzelfde kleuren pallet dan kan er niks mis gaan. Combineer Nude kleuren met natuurlijke materialen zoals hout en grof linnen. Deze materialen voelen warm aan met wat voor weer het ook mag zijn.

Kleuren

Mix kleuren zand bruin en champagne met bijvoorbeeld een paar accessoires koper of goud. Dit maakt het interieur net even iets spannender.  Met nude is het belangrijk dat je het in balans houd. Deze tinten houden ook rust in het interieur. Nude is neutraal en is daarom heel makkelijk te combineren met andere kleuren. dit kunnen warme en koude kleuren zijn. Met warme kleuren kun je een elegante uitstraling creëren. Met koude tinten gecombineerd met zwart maak je een stoerder interieur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X