ochre gold
Ochre gold

Ochre Gold

Kies dit jaar voor 1 kleur voor je interieur en laat het dan Ochre Gold zijn. Dit warme, goudachtige okergeel geeft je huis een instant boost, en is bovendien heel makkelijk te combineren. Niet verwonderlijk dus dat verffabrikant Levis de tint uitriep tot kleur van het jaar 2016!

 

Combineren

Ochre Gold is makkelijk te combineren met zachte kleuren zoals groen, roest en warme grijstinten. Maar ook met materialen zoals hout. Een combinatie van koud en warm breng je een ruimte in evenwicht. Maak bijvoorbeeld een mix van zachte en harde materialen, of van warme en koele kleuren zoals Ochre Gold met zwart, wit en grijs.

 

Stylingstips

  • Ochre gold is een kleur die de aandacht trekt. Voorkom overdaad: beperk je tot enkele eyecatchers, en hou de ruimte verder sober.
  • Combineer deze kleur met echt goud, dit geeft een rijkelijke warme touche in je interieur.

 

 

 

Emerald Green

emerald green gold
Emerald Green 

Groen staat symbool voor groei, geluk en vernieuwing. Op en top lente dus! Dit is mijn favoriet is Emerald Green. Emerald green is een Engels woord voor Smaragd groen. Deze kleur is net iets intenser dan gewoon groen en is zeker zeer opvallend in uw interieur.

 

Combineren

Rood is de complementaire kleur van groen. Dat betekend dat beide tinten elkaar versterken en fel contrasteren. Dit is niet geschikt voor een sober interieur, maar wel een aanrader voor wie houdt van een pittige look.

 

 

Stylingstips

  • Organische materialen met emerald greenlevende patroon
    en matchen mooi met gladde materialen zoals koper. Enkele groentinten erbij zorgen voor kleur.
  • Werken met kleur is zoeken naar de juiste balans. Enerzijds is het mooi om objecten in kleur te groeperen. anderzijds kan het ook snel te veel worden. Een wand in een neutrale kleur bied een rustige tegenwicht.

 

 

 

 

Offwhite

off White

Terug van nooit weg geweest: Offwhite! Deze lichtgekleurde tint wit blijft een meerwaarde in elk interieur: het zorgt voor een rustige sfeer en laat andere kleuren en materialen mooi uitkomen.

 

Combineren

Combineer offwhite bij voorkeur met andere off- tinten, zoals oudroze of grijsblauw. Dat geeft je kamer een heel zachte, natuurlijke uitstraling.

 

Stylingstips

  • Een kleine kamer wordt optisch groter als je de muren offwhite schildert. Dat effect word nog sterker als je glanzende verf gebruikt. Een glanzende verf laat de ruimte dieper lijken.
  • Offwhite is een rustgevende maar ook een onopvallende kleur. Leuke accessoires zorgen voor extra punch.

 

[products_tabs title_1=”In onze shop” per_page_1=”10″ animation_delay=”0″ product_in_a_row_1=”4″ category_1=”snijplanken” show_1=”all” orderby_1=”rand” order_1=”desc” animate=”” ]

[products_slider title=”” per_page=”12″ hide_free=”no” show_hidden=”no” animation_delay=”0″ product_in_a_row=”4″ category=”kasten” product_type=”all” orderby=”rand” order=”desc” autoplay=”true” animate=”” ]

[popularpost items=”3″ excerpt=”yes” excerpt_length=”20″ readmore=”Read more…” showthumb=”no” author=”no” comments=”no” animation_delay=”0″ cat_name=”blog” animate=”” ]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X